Tehnična podpora: POŠLJI EMAIL
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat
shopping-cart
Košarica:0,00 € (0)

Vaša košarica je prazna.


Brezplačna dostava za nakup nad 80 €
shopping-cart
Košarica:0,00 € (0)

Vaša košarica je prazna.


Brezplačna dostava za nakup nad 80 €

3D Tiskalniki na rezino

3D tiskalniki na rezino

Potrebujete v svojem podjeju tiskalnike, ki spadajo v sicer precej cenejši cenovni rang, a tiskajo z uporabo svetlobe za strjevanje tekoče smole v plasti? Najbolj primeren tiskalnik za takšno uporabo bo 3D tiskalnik na rezino.

Na naši spletni strani so poleg 3D profesionalnih tiskalnikov in FDM 3D tiskalnikov ter rezervnih delov na voljo tudi 3D tiskalniki na rezino.

Prikazano 1~12 od skupaj 12 izdelkov
 • 1
-5,0%
Slika izdelka: DLP Rezina za 3D Tiskalnike 500ml Slika izdelka: DLP Rezina za 3D Tiskalnike 500ml

DLP Rezina za 3D Tiskalnike 500ml


od 28,47 €
vklj. DDV
Na zalogi v skladišču
-35,8%
Slika izdelka: DLP 3D Tiskalnik Creality LD-002R Slika izdelka: DLP 3D Tiskalnik Creality LD-002R

DLP 3D Tiskalnik Creality LD-002R


279,00 € 179,00 €
vklj. DDV
Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: Posoda za rezino LD002R

Posoda za rezino LD002R


42,97 €
vklj. DDV
Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: PER Film za LD002R in LD002H - 200x140x0,15mm

PER Film za LD002R in LD002H - 200x140x0,15mm


7,87 €
vklj. DDV
Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: UV Luč 405nm za SLA Printer Slika izdelka: UV Luč 405nm za SLA Printer

UV Luč 405nm za SLA Printer


26,90 €
vklj. DDV
Ni na zalogi
Slika izdelka: Filtri za čiščenje 3D tiskalnikov z Rezino

Filtri za čiščenje 3D tiskalnikov z Rezino


1,99 €
vklj. DDV
Na zalogi v skladišču
-30,8%
Slika izdelka: Creality LD-002H DLP 3D Tiskalnik Slika izdelka: Creality LD-002H DLP 3D Tiskalnik

Creality LD-002H DLP 3D Tiskalnik


279,00 € 193,00 €
vklj. DDV
Na zalogi v skladišču
-11,3%
Slika izdelka: Creality LD-006 3D Tiskalnik na resino Slika izdelka: Creality LD-006 3D Tiskalnik na resino

Creality LD-006 3D Tiskalnik na resino


664,00 € 589,00 €
vklj. DDV
Na zalogi v skladišču
Slika izdelka: Posoda za rezino za 3D Tiskalnik LD006

Posoda za rezino za 3D Tiskalnik LD006


49,97 €
vklj. DDV
Na zalogi v skladišču
-15,0%
Slika izdelka: Creality HALOT-SKY Resin 3D Printer CL-98 Slika izdelka: Creality HALOT-SKY Resin 3D Printer CL-98

Creality HALOT-SKY Resin 3D Printer CL-98


999,00 € 849,00 €
vklj. DDV
Na zalogi v skladišču
Prikazano 1~12 od skupaj 12 izdelkov
 • 1
Prikazano 1~12 od skupaj 12 izdelkov
 • 1

mate manjše ali srednje veliko podjetje, kjer 3D tiskalnik za vaše poslovanje ni ključnega pomena, bi bilo pa praktično in enostavneje, če bi ga imeli? Za takšne primere so najboljša izbira cenovno ugodni, vendar še vedno kakovostni 3D tiskalniki na rezino, ki delujejo tako, da z uporabo svetlobe strjujejo tekočo smolo v plasti. Pri nas poleg profesionalnih 3D tiskalnikov, FDM 3D tiskalnikov in rezervnih delov za tiskalnike najdete tudi tovrstne 3D tiskalnike na rezino. V kolikor ne veste, katerega izbrati, nas kontaktirajte in svetovali vam bomo pri izbiri.

 

Kaj je 3D tiskalnik na rezino in kako deluje?

Najpogostejši tehniki 3D tiska s smolo sta stereolitografija (SLA) in digitalna obdelava svetlobe (DLA). 3D tiskalniki na rezino so priljubljeni za izdelavo visoko natančnih modelov, izotropnih in vodotesnih prototipov ter posameznih delov iz naprednih materialov s finimi lastnostmi in dovršeno površinsko obdelavo. Tovrstne tehnologije so bile nekdaj zahtevne in stroškovno visoke, dandanes pa so dostopne že z 3D tiskalniki manjšega formata, po dosegljivi ceni in z neprimerljivo vsestranskostjo uporabe različnih materialov. Obe tehnologiji tiskanja, delujeta s pomočjo selektivne izpostavljenosti tekočega materiala viru svetlobe - SLA laserskemu žarku in DLP projektorju, s pomočjo katerih oblikujeta tanko in trdno plast, ki ustvari 3D model. Čeprav sta si tehnologiji po načinu tiskanja zelo podobni, pa ima vsaka svoje specifične značilnosti. DLP 3D tiskalniki so zgrajeni okoli smole s prozornim dnom in gradbeno platformo, ki se spusti v posodo za smolo in ustvari dele obrnjene na glavo, plast za plastjo. Tovrstni tiskalniki za tiskanje uporabljajo digitalni projektorski zaslon, zato je slika vsake plasti sestavljena iz kvadratnih slikovnih pik, kar ima za posledico tridimenzionalno plast, oblikovano iz majhnih pravokotnih kock oz. vokslov.

 

Kakšne so prednosti 3D tiskalnikov na rezino?

Kot prvo so 3D tiskalniki na rezino cenovno ugodnejši v primerjavi s profesionalnimi 3D profesionalnimi tiskalniki. Ker gre za tiskalnike, ki tiskajo z uporabo svetlobe za strjevanje tekoče smole v plasti, so 3D tiskalniki na rezino izjemno natančni in primerni za izdelavo visoko natančnih modelov. 3D tiskalniki na rezino (SLA ali DLA) ponujajo tudi eno izmed največjih natančnosti Z dimenzije, višino posamezne plasti pa je mogoče prilagajati, kar oblikovalcem omogoča popolno ravnovesje med detaji in hitrostjo tiskanja. Kar se tiče hitrosti tiskanja, so 3D tiskalniki na rezino primerljivi ali celo hitrejši pri tiskanju manjših modelov, DLP 3D tiskalniki pa so pri tiskanju večjih modelov celo hitrejši. Seveda pa je hitrost odvisna tudi od zmogljivosti tiskalnika in materialov. Ena izmed ključnih prednosti 3D tiskalnikov na rezino je tudi možnost široke izbire materialov, iz katerih je mogoče natisniti 3D modele. Za razliko od drugih 3D tiskalnikov, ki materiale topijo, 3D tiskalniki na rezino tekočo smolo sušijo in strjujejo, kar pomeni, da nimajo temperaturnih omejitev odtisov filamentov. Morajo pa biti zaradi vonja ves čas v dobro prezračevanem prostoru. Za razliko od FDM tiskalnikov zavzamejo tudi precej manj delovne površine.

 

Za kaj so primerni 3D tiskalniki na rezino?

Zaradi izjemne natančnosti, hitrosti tiskanja in kakovosti končnih izdelkov, so 3D tiskalniki na rezino primerni za tiskanje manjših, izjemno natančno natisnjenih izdelkov in za tiskanje kalupov, na primer miniaturnih predmetov ali figur z veliko detajli, modelov za nakit, dentalnih protez, krone in mostov, figur za izdelavo 3D animacij …

 

3D tiskalnik na rezino Creality LD-002R

V naši spletni trgovini je na voljo 3D tiskalnik na rezino Creality LD-002R. Je eden izmed najbolj cenovno učinkovitih 3D tiskalnikov, ki omogoča odlično uporabniško izkušnjo z dobro premišljenim dizajnom in gladkimi površinami. Velik poudarek je na robustni kakovosti izdelave tiskalnika in komponentah njegovega sistema gibanja, ki je podprt s krogličnim vijakom in enojno linearno tirnico za Z os. Za prekrivanje slike plasti nad UV svetlobo uporablja LCD zaslon, ki je sestavljen iz več sto tisoč slikovnik pik. Tiskalnik omogoča hitro izravnavanje s pomočjo štirih šestrobih vijakov. Ena izmed posebnosti 3D tiskalnika Creality LD-002R je perforirana plošča za tiskanje, ki je bolj vidna pri večjih tiskalnikih. 3D tiskalnik ima tudi sistem za filtriranje zraka, dva ventilatorja, ki ne služita samo preprečevanju širjenja neprijetnega vonja po smoli, temveč tudi pospešita odvajanje toplote in hladita tiskalnik med delom. Majhna škatla na zadnji strani tiskalne komore vsebuje aktivno oglje, ki pomaga pri odstranjevanju smradu pri tiskanju in omogoča, da ste med procesom prisotni v istem prostoru. Maksimalna hitrost tiskanja z Creality LD-002R je 200 mm/h, debelino posameznega sloja pa je mogoče nastaviti med 0.025 in 0.1 mm. Ne glede na to, ali ste novinec ali strokovnjak, 3D tiskalnik Creality LD-002R vam bo zagotovo všeč. Ne samo, da je priročen in kompakten 3D tiskalnik, ki ne zavzame veliko prostora, tudi končni izdelki so izdelani z izjemno natančnostjo.

 

Še nekaj tehničnih podatkov DLP 3D tiskalnika Creality LD-002R:

 • Velikost: 120 x 65 z 165 mm
 • Hitrost tiskanja: 200 mm/h
 • Debelina: 0.025-0.1 mm
 • Moč: 50w
 • Povezljivost: USB ali SD kartica
 • Povezanost na elektriko: 230V
 • Control Software: Cura, Slic3r, Repetier-host

 

Rezervni deli in pripomočki za 3D tiskalnike na rezino

Poleg zgoraj opisanega 3D tiskalnika na rezino Creality LD-002R pa lahko v naši spletni trgovini najdete tudi številne rezervne dele in pripomočke za tovrstne tiskalnike. Na voljo so naslednji pripomočki:

 

 • DLP rezina za 3D tiskalnike 500 ml

DLP rezina oz. smola za tiskanje s 3D tiskalniki. Dobavljiva v različnih barvah - zelena, siva, rdeča, modra, bež, črna in bela. Omogoča tiskanje z visoko kakovostjo in nima močnega vonja. Resina visoke kvalitete za različne DLP 3D tiskalnike.

 

 • Posoda za rezino LD002R

Posoda za rezino iz aluminijaste smole in trpežnega kovinskega okvirja. Nameščen je film FEP in jekleni obroč, omogoča preprosto odstranjevanje smole.

 

 • PER film za LD002R

Vlivna folija iz ekstrudirane taline za 3D tiskalnik. Narejena je iz visokočiste FEP smole, ima dobro ne-viskoznost, toplotno odpornost, električno izolacijo, mehanske lastnosti in je odporna proti obrabi. Zaradi več kot 95% UV-prepustnosti so natisnjeni izdelki izjemno dovršeni. Je odporna na toploto, ima gladko površino, visoko duktilnost in dobro prilagodljivost.

 

 • Filtri za čiščenje 3D tiskalnikov z rezino

Filtri se uporabljajo za čiščenje 3D tiskalnikov z rezino, v paketu je 10 filtrov.

 

Vsi omenjeni rezervni deli so namenjeni točno za 3D tiskalnik Creality LD-002R iz naše ponudbe. V kolikor se zanimate za cenovno ugoden, kakovosten in izjemno natančen 3D tiskalnik, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri najbolje rešitve za vas!

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo