Tehnična podpora: Pošlji e-sporočilo
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp pogovor
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Slovensko flag SL
Dostava

Azurefilm

Program za partnerje

Sodelujte z najhitreje rastočim in vodilnim v industriji proizvodnje 3D filamentov ter enim najuspešnejših evropskih podjetij na današnjem trgu. Skupaj gradimo boljšo prihodnost, naša rast temelji na zaupanju in medsebojni podpori.

Postanite naš partner.
Hero background
Backbone of

Naša vizija

b2b icon
B2B Distributerji

Zaupanja vredna rešitev z najvišjo zmogljivostjo/kakovostjo za vse vaše potrebe pri 3D tiskanju

thread icon
Prazne plastične tuljave po meri.

25 let izkušenj s CNC rezkanjem v kombinaciji z lastnim oblikovanjem in proizvodnjo izdelkov.

impression icon
Proizvodna linija

Edinstveno kakovost in učinkovitost naših filamentov dosežemo z hišno proizvodno linijo in razvojem.

reporting icon
Spletna trgovina po meri.

Izberite vse naše obstoječe izdelke in storitve ter s pritiskom na gumb pridobite vse, kar potrebujete za začetek svojega poslovanja.

Prednosti

Naš program za partnderje

promotion icon
Promocijska vsebina

Imamo predano ekipo, ki je osredotočena izključno na ustvarjanje vsebin. Če združite moči z nami, dobite dostop do kakovostnih marketinških gradiv, ki jih lahko uporabite za promocijo prek družbenih omrežij ali kjer koli na spletu.

growth icon
Vrednost trga

Vsa naša partnerska mreža lahko izkoristi sveže inovacije, ki jih prinašamo z našim najsodobnejšim oddelkom za raziskave in razvoj skupaj z inštituti za tehnologijo polimerov iz Slovenije.

warehouse icon
Avtomatska obdelava naročil.

Upravljanje na stotine naročil naenkrat nas je prisililo, da stremimo k odličnosti naše skladiščne logistike. Naša B2B platforma je pravkar postala enostavna samopostrežna storitev za naročila in plačila s hitrejšo dostavo, ki poteka neposredno od klika do našega skladišča in pakiranja.

technical-support icon
Vrhunsko rokovanje

Z registracijo v naš B2B program boste prejeli našo vrhunsko podporo in hitrejšo izpolnitev vaših naročil

box icon
Sredstva in dobava

Naši dobavni verigi lahko koristijo strateška zavezništva, ki smo jih razvili v zadnjih 7 letih. Hitra dostava, velika zaloga surovin za nadaljnjo širitev trga, hitre transportne storitve in storitev avtorizacije hitrega vračila blaga.

investment icon
Portfelj

Ne le, da imamo široko paleto izdelkov in storitev, ampak nudimo tudi najboljši ROI za vse naše partnerje.

policy icon
Politika GEM

Izjemno smo predani, da zagotovimo vsakemu partnerju enake možnosti rasti skupaj z nami, zato moramo skrbeti, da nihče ne vstopa na trg z nezdravo konkurenco. Želimo, da naša kakovost, zmogljivost in uporabnost govorijo same zase.

web icon
Spletna trgovina po meri.

Kot naši zvesti partnerji smo vam pripravljeni pomagati po svojih najboljših močeh. Pridobite vso našo vsebino in obstoječe izdelke brez težav. Izberite obstoječo infrastrukturo in takoj ko naložimo nove izdelke, bodo vidni tudi v vaši spletni trgovini.

AZUREFILM

rastoča baza skupnosti in distributerjev

Chart
KDO JE

AZUREFILM 3D

Smo vodilni proizvajalec filamentov za 3D tisk iz Slovenije (EVROPE). Vse naše rešitve
3D tiskanja so razvite skupaj z vodilnimi inštituti in univerzami za karakterizacijo polimerov v Sloveniji.

azurefilm team
AZUREFILM PLA Original™

Naša najpogosteje uporabljena linija filamentov, ki so enostavni za uporabo in ponujajo najboljšo ceno/zmogljivost za vse vaše potrebe pri 3D tiskanju.

AZUREFILM PETG Original™

Naša PETG linija je izjemno trpežna, trdna in brez vonja. Ponuja najboljšo mehansko trdnost in vizualno privlačnost s popolnim oprijemom plasti. Je dobra vsestranska vrsta filamenta za začetnike ali strokovnjake.

AZUREFILM PREMIUM™

Našo linijo Premium filamentov sestavljajo SILK, WOOD, FLEXIBLE in GLITTER linija. To so posebne vrste filamentov, ki imajo dodatne lastnosti izgleda, so vizualno osupljivi in še vedno omogočajo visoko zmogljive odtise. Raziščite to ponudbo.

AZUREFILM Technical™

Našo tehnično linijo sestavljajo STRONGMAN, ABS, ASA, CARBON FIBER in NYLON. Ti filamenti imajo visoko natezno trdnost, visoko kemično odpornost, ojačana vlakna, majhno težo in se uporabljajo v različnih sektorjih, kot so avtomobilski, vesoljski, vojaški in inženirski. Preverite več.

Chart 2

POSTANI PARTNER

Iščemo samo najboljše in najbolj predane partnerje za skupno rast. Trenutno sodelujemo z več kot 110 kakovostnimi distributerji v več kot 30 različnih državah po vsem svetu. Vsi imamo skupen cilj, ki je v skladu z našo vizijo in vrednotami. Če želite biti del najhitreje rastoče družine 3D tiskanja, izpolnite spodnji obrazec.

Obrazec je oddan uspešno.

ZAKAJ

AZUREFILM 3D?

 • Najhitrejše rastoča proizvodnja 3D filamentov, narejenih v Sloveniji.
 • Vrhunska kakovost &zmogljivost
 • Uporabljeni samo najboljši materiali.
 • Visokokakovostna izvirna serija za živahne barve.
 • Nič več nitkanja, zvijanja in zamašitev.
 • Visoka natančnost in dimenzijska pravilnost +/- 0,02 mm.
 • Enostavna uporaba za vse začetnike.
 • Zanesljive toplotne značilnosti in dosledna ekstruzija
 • Nizka stopnja vračanja strank
 • Visoko zadovoljstvo strank
 • Univerzalna zmogljivost na vseh 3D FDM tiskalnikih (vključno s tiskalniki FlashForge, Creality, RepRap in MakerBot, Ultimaker, Bits from Bytes, Airwolf3D, Makergear, Printrbot, Bukobot, Ultimaker in Zortrax)
cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Za primerjavo lahko izberete do 5 izdelkov:

  Primerjaj Zapri primerjavo