Tehnična podpora: POŠLJI EMAIL
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat

Najnovejše novice podjetja AzureFilm, vključno z podatki COVID-19 & Nova spletna stran

01. 02. 2021.

Datum: 21.04.2020  - NUJNO PREBERI

Po napornih 4 mesecih smo navdušeni, da vam lahko predstavimo našo novo spletno stran. Naš cilj s to novo oblikovano predvsem pa izredno bolj funkcionalno spletno stranjo je ustvariti hitrejšo, lažjo navigacijo in uporabnikom prijazno izkušnjo brskanja. Na spletni strani še vedno rešujemo manjše težave, in dodajamo nove funkcionalnosti za distributerje.
Med prehodom vas prosimo za potrpljenje, saj se stara naročila še vedno križajo z novimi naročili. Prosimo vas, da napišete e-poštna sporočila, ki so samo nujno potrebna, zato, da se lahko osredotočimo na manjše stvari, ki med prehodom potrebujejo posebno pozornost. Če najdete kaj, kar ne deluje, pišite na info@azurefilm.com in poskrbeli bomo, da to popravimo.

Poskrbeli smo, da se vsi vidiki prejemanja in ravnanja z naročili zdaj izvajajo avtomatizirano v enem centralnem operacijskem sistemu.
Digitalno obdelana naročila gredo neposredno v skladišče, kar nam omogoča, da delamo z večjo hitrostjo, in se še bolj osredotočimo na podporo ter kreiranje novih vsebin katere vam bodo pomagale pri 3D tisku.
Prav tako je celoten sistem popolnoma prilagojen tudi mobilnim napravam, kar olajša navigacijo po širokem naboru izdelkov katere ponujamo.
Med novimi funkcijami spletno mesto vsebuje integrirane gumbe socialnih medijev za Facebook, Whatsapp, YouTube, Linkedin in Instagram za pospeševanje boljše komunikacije s strankami.
Vsebino bomo nenehno posodabljali s koristnimi informacijami, članki, spletnimi dnevniki, novicami, objavami podjetja in uspešnostmi strank v razdelku Novice.

Upamo, da boste uživali v našem novem dizajnu, ki ga je enostavno krmariti. Zelo pomembno je vedeti, da še vedno delamo na svojem spletnem mestu in vsak dan dodajamo nove funkcionalnosti, kot je dodajanje tracking poštnih številk za samodejno sledenje vašemu paketu in druge zabavne funkcije, ki bodo vaše nakupne izkušnje olajšale in pohitrile. V rubriko z novicami bomo dodajali vse več vsebine, poleg tega pa tudi kot FAQ(Pogosta vprašanja), ki jih najdete v nogi spletne strani pod FAQ zavihkom.. Tam boste našli veliko odgovorov na svoja vprašanja.
 

NOVE Registracije članov
Ker je bila nova baza spletnih strani narejenaod začetka in se zaradi razlik v sistemih podatkov ni dalo prenesti, je treba vse podatke ob prijavi vnesti znova. Ustvariti boste morali novega uporabnika z novo e-pošto in geslom.
Za osebni račun se PRIJAVITE TUKAJ ali TUKAJ
Za poslovni račun se PRIJAVITE TUKAJ


Zvišanje cen PLA
Glede na trenutne tržne razmere zvišujemo cene PLA filamentov. Zaradi pomanjkanja osnovne PLA surovine na globalni ravni, zvišanja cen s strani dobaviteljev ter povečanja cen transporta se moramo temu ustrezno prilagoditi. Prosimo vas, da poskusite in preverite druge vrste filamentov, kot je zelo zaželen PETG filament , variacije lesa, ABS Plus filament ter ASA filament.

Prosimo, da nam vse povratne informacije pošljete neposredno na naš email info@azurefilm.com

 

Datum: 15.3.2020, 08:00

Naši cenjeni kupci,
V zadnjem času veliko razmišljamo o vas - naših kupcih, zaposlenih in naši celotni skupnosti.
Vaše zdravje in varnost so naše glavne prioritete in so v središču naše vsake odločitve.
Kljub nastali situaciji lahko nemoteno nakupujete na naši spletni trgovini. 
Verjamemo, da je ključnega pomena, da prispevamo k zmanjšanju prenosa COVID-19, zato naše fizične trgovine po Sloveniji do nadaljnjega ostajajo zaprte.
Trudimo se, da bodo vaši najljubši izdelki na voljo, ko jih želite in dostavljeni na najvarnejši možni način.
Zaradi precejšnjega pojenjanja zalog, smo za vas pripravili možnost prednaročila. Tako vam bomo željen artikel lahko odposlali takoj, ko bo le ta na voljo. 
Vsako prednaročilo bo imelo prednost pred drugimi naročili tega artikla.
Tu je nekaj korakov, ki jih izvajamo za zaščito vseh v tej nenehno spreminjajoči se situaciji:

  • Skrbno sledimo smernicam Nacionalnega inštituta za javno zdravstvo za nadzor in preprečevanje bolezni (NIJZ).
  • Poskrbeli smo, da se naši celotni poslovni prostori redno temeljito čistijo in razkužijo.
  • Prav tako se vsi zaposleni držimo redne osebne higiene na delovnem mestu, kot je pogostejše čiščenje rok in obveza uporaba razlužila.
  • Naša podporna skupina je za vas na voljo, da vam odgovori na kakršnakoli vprašanja in vam ponudi čim več informacij o našem delovanju v trenutnih razmerah.
  • Ker je naša ekipa za nas pomembna prav toliko kot naše stranke, smo poskrbeli, da je delovni prostor varno okolje za vse naše zaposlene. 
  • Da bi zavarovali naše zaposlene, smo se odločili, da do nadaljnjega ob prevzemu paketa, ne bomo prosili za potrditveni podpis. 
  • Naša dostavljalska ekipa bo iz preventivnih ukrepov obdržala varnostno razaljo 2 metrov. Pozivamo vas, da se enakih ukrepov poslužujete tudi sami.

Medtem ko je okolje okoli nas negotovo, nas tolaži dejstvo, da imamo sočutno in zvesto skupnost strank. 
Zahvaljujoč vam lahko delujemo nemoteno in upamo, da bodo naša spletna mesta, aplikacije in socialni kanali za vas vir podpore, navdiha in rešitev. 

Hvala za vašo nenehno podporo,
Ekipa AzureFilm

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo