Tehnična podpora: POŠLJI EMAIL
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat

AzureFilm vas nagrajuje za vrnitev praznih 3D-filamentov

01. 02. 2021.

Že nekaj časa nas ljudje kontaktirajo, kaj naj naredijo s praznimi filameni. Ko se boste zaljubili v 3D tiskanje, ne bo minilo dolgo, dokler ne bo vaša soba polna praznih filamentov. Mnogi jih le vržejo v smetnjak, od koder grejo na ogromna odlagališča plastike. Ta odlagališča plastike se vsak dan širijo, saj z vsakim dnevom pride vse več smeti. Včasih tako plastika konča v rekah, ki pritekajo v ocean. Tam onesnažuje okolje in živa bitja, ki jih kasneje dobimo na svojih jedilnih ploščah.

Zato si želimo drugače pristopiti k problemu. Pri AzureFilmu vas nagradimo, če se odločite vrniti prazne kolute 3D filamentov.*Velja samo za filamente znamke AzureFilm, saj so naši koluti narejeni iz posebnega plaštičnega materiala.

  • Vrnite 10 praznih(1Kg) kolutov in BREZPLAČNO vam bomo podarili 1Kg PETG filamenta (* poljubna barva po vaši izbiri).

Verjamemo, da je to koristno za naše potrošnike in za nas proizvajalce. Material bomo reciklirali in ga ponovno uporabili v prihodnji proizvodnji. 

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo