Tehnična podpora: POŠLJI EMAIL
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Slovensko flag SL
Dostava

Digitalne bone lahko unovčite pri Azurefilmu!

16. 06. 2022

Državni zbor je sprejel Zakon o spodbujanju digitalne vključenosti, zaradi katerega bodo dijaki, študenti, učenci zadnjih treh razredov osnovne šole ter starejši od 55 let prejeli DIGITALNI BON v vrednosti 150 EUR, katerega boste lahko koristili pri nakupu 3D tiskalnika! Bon lahko koristite od 15.6.2022 do 30.11.2022.

Kaj je digitalni bon?

Digitalni bon '22 je dobroimetje v vrednosti 150 EUR v informacijskemu sistemu Finančne uprave, katerega lahko koristite tako za nakup računalniške opreme kot za nakup 3D tiskalnika.
Digitalni bon deluje po podobnem principu kot so delovali turistični boni, s tem, da ga lahko unovčite tudi ob spletnem nakupu.

Kdo je upravičen do digitalnih bonov?

Do digitalnih bonov v vrednosti 150 evrov bodo upravičeni tisti, ki ste 12. marca 2022 imeli stalno prebivališče v Republiki Sloveniji in ste:

 • dijaki,
 • študenti,
 • osnovnošolci, ki obiskujejo 7., 8. ali 9. razred,
 • odrasli, ki so starejši od 55 let; pod pogojem, da se udeležijo brezplačnega izobraževanja osnovnih digitalnih veščin.

Mlajši imetniki bonov se bodo lahko udeležili tudi brezplačnih tečajev kot so na primer tečaji programiranja, robotike, umetne inteligence, digitalnega podjetništva,…

Pomembno je poudariti tudi to, da bo digitalne bone mogoče združevati znotraj družine (bratje, sestre, polbratje in polsestre), kar pomeni, da boste lahko kupili en 3D tiskalnik z bonoma dveh upravičencev ali več. Zraven Izjave o unovčitvi digitalnega bona je potrebno priložiti še Izjavo o združitvi digitalnih bonov.

Kako poteka koriščenje digitalnih bonov?

Ob spletnem nakupu se koriščenje digitalnega bona izvede na podlagi izjave o unovčitvi digitalnega bona 2022 ki mora biti elektronsko podpisana ali skenirana/fotografirana kopija lastnoročno podpisane izjave. Tako izjavo o unovčitvi bona kupec pošlje ponudniku, kateri jo mora shraniti kot dokaz o unovčitvi.

Ponudnik bo nato preko informacijskega sistema FURS oddal zahtevo za evidentiranje unovčitve bona. Za to bo potreboval EMŠO in davčno številko osebe, ki koristi digitalni bon. Oba identifikatorja skupaj morata pripadati isti osebi. Z njunim vnosom bo informacijskemu sistemu omogočil, da osebo identificira kot imetnika bona ter da prikaže podatke o njegovem razpoložljivem dobroimetju. Ko bo po vnosu ostalih zahtevanih podatkov (številka računa) ponudnik s pomočjo informacijskega sistema spoznal, da je bilo evidentiranje unovčitve opravljeno (odobreno), bo smel izročiti (poslati) kupljeno blago, prejeto izjavo o unovčitvi pa bo shranil.

Temeljni dokument koriščenja digitalnega bona je torej podpisana upravičenčeva izjava o unovčitvi bona.

Postopek nakupa z digitalnim bonom:

1. Preveri, če izpolnjuješ pogoje in si upravičenec digitalnega bona.

2. Oddaj naročilo preko naše spletne trgovine (označi pri načinu plačila ‘’Plačilo z Digitalnim bonom 2022'')

4. Na email vam bomo takoj po oddanem naročilu poslali vse potrebne zahtevke za izpolnitev ter dodatna navodila.

3. Na info@azurefilm.com nam pošlji izpolnjeno IZJAVO O UNOVČITVI DIGITALNEGA BONA  ter pripiši številko spletnega naročila.

4. Po prejemu posebne ponudbe, poravnaj razliko katera bo dopisana v komentarju in počakaj na paket :)

Digitalni boni: za katere izdelke in storitve jih bomo lahko izkoristili?

Digitalne bone boste lahko koristili za nakup naslednjih izdelkov:

 • Prenosni, tablični ali namizni računalnik
 • Računalniški zaslon, tipkovnica, miška
 • Priklopne postaje za prenosni računalnik
 • Slušalke z mikrofonom, spletna kamera
 • Digitalna pametna kartica
 • 3D tiskalnik
 • Navaden tiskalnik, skener, večfunkcijske naprave
 • Komplet za učenje programiranja
 • Zunanja pomnilniška enota
 • Specializirana računalniška oprema za digitalno vključenost invalidov

Če ste začetnik v 3D svetu, vam svetujemo, da si najprej preberete naslednji članek: 6 STVARI, KI JIH MORATE VEDETI PRED NAKUPOM 3D TISKALNIKA

Če ne veste, kateri tiskalnik bi bil pravi za vas, pa si preberite še: KAKO IZBRATI PRAVI 3D TISKALNIK?

Naši najbolj priljubljeni 3D tiskalniki:

Ob nakupu KATEREGAKOLI 3D tiskalnika (tako FDM kot DLP tiskalnik) lahko koristite digitalni bon (če ste upravičenec oziroma imetnik digitalnega bona). Zraven 3D tiskalnika boste BREZPLAČNO prejeli še različne vzorce filamentov. Oglejte si tudi naše pakete ugodnosti, kjer dobite vse potrebno za prvi uspešen tisk. Če pa potrebujete pomoč pri izbiri, nas kontaktirajte na 031 718 800 ali nam pošljite mail na info@azurefilm.com.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo