Tehnična podpora: Pošlji e-sporočilo
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp pogovor
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Slovensko flag SL
Dostava

ENDER 3 S1 PLUS- Kaj je novega?

10. 08. 2022

Po uspehu, ki ga je dosegel Ender 3 S1, se je Creality odločil, da nas nagradi z večjo različico 3D-tiskalnika Ender 3 S1 Plus. Sedaj lahko tiskate in ustvarjate še večje predmete.

Lastnosti

Večina funkcij novega 3D tiskalnika spominja na tiskalnik Ender 3 S1, zato je videti preprost in znan 😊 Najpomembnejša razlika novega Ender 3 S1 Plus  je v velikosti tiskanja. Novi Ender 3 S1 Plus ima namreč možnost tiskanja izdelka do dimenzije 300*300*300 mm (namesto Ender 3 S1 220*220*270 mm). Spodaj so predstavljene vse najpomembnejše lastnosti in funkcije Ender 3 S1 Plus:

Popolnoma kovinski ekstruder z dvojnim zobnikom in direktnim pogonom

Ta tiskalnik lahko tiska fleksibilne filamente kot profesionalec. Dvojni zobnik pomaga ujeti in fiksirati filament ter ga voditi do hotenda. Ta ekstruder je v celoti izdelan iz kovine, kar pomeni, da se odlično obnese tudi pri izpostavljanju višjim temperaturam, njegova življenjska doba pa je veliko daljša v primerjavi s plastičnim ekstrudorjem. Ekstruder z direktnim pogonom zagotavlja stabilnost, hitrost in natančnost. Če imate ekstruder z Bowdenovo cevjo, lahko nadgradite vaš 3D tiskalnik z ekstrudorjem na direktni pogon. Priporočamo uporabo izdelkov Micro Swiss. Če želite izvedeti več o postopku nameščanja novega ekstrudorja, kliknite TUKAJ (kako namestiti micro swiss).

Samodejno izravnavanje podlage

Ender 3 S1 Plus ima CR-touch, ki nam pomaga livelirati podlago tiskalnika. CR-touch ponuja hitro in natančno rešitev s samodejno izravnavo višine za 16 različnih točk razpršenih po celotni tiskalni podlagi. Sistem samodejnega uravnavanja podlage lahko samodejno kompenzira višino tiskanja različnih točk hotenda.

4,3″ zaslon na dotik

Vgrajen 4,3-palčni LCD zaslon na dotik z učinkovitim UI vmesnikom olajša upravljanje celotnega procesa 3D tiskanja. Program podpira 9 jezikov, vključno z angleščino, italijanščino, španščino, nemščino in francoščino. V primerjavi z zaslonom, ki ima vrtljivi gumb (Ender-3 S1) ponuja uporabnikom boljšo izkušnjo upravljanja s klikom oziroma ''touch screen-om''. Poleg enostavnosti uporabe je tudi okolju prijazen; če ga ne uporabljate 3 minute se samodejno zatemni.

Enostavna montaža

Ender-3 S1 Plus je 96 % vnaprej sestavljen in potrebuje le 6 korakov, da ga nastavite. Za DIY ustvarjalce in začetnike v 3D tiskanju Creality ponuja tudi podroben priročnik in videoposnetek, da bo izkušnja sestavljanja kar se da prijetna. Ta del je zelo pomemben, sploh, če bo to vaš prvi tiskalnik. Če ga sestavite sami, se boste naučili, kako tiskalnik deluje, bolje boste razumeli sestavne dele naprave in kasneje, če boste morali zamenjati del, boste natančno vedeli, kje ga najdete in kako ga odstranite.  

Sinhronizirane dvojne Z-osi

Ender 3 S1 Plus vam ponuja vodilne vijake z dvojno osjo Z in dvojna motorja za stabilno gibanje in kakovostno tiskanje. S to nadgradnjo bo tisk še bolj natančen in ekstruder se bo lahko enakomerno premikal po Z-osi. Sinhronizirana motorja z dvojno osjo Z sta zelo uporabna, zlasti če želite tiskati hitreje, enakomerneje in zelo natančno. Ravno tako zmanjšata možnost pojava črt in robov na straneh vašega modela in izboljšajo kakovost tiska.

Odstranljiva PC magnetna podlaga

Odstranljiva PC magnetna plošča je inovativna platforma za tiskanje, sestavljena iz PC prevleke, vzmetnega jekla in magnetne nalepke, ki se takoj prilepi na površino. PC premaz omogoča dober oprijem in izredno enostavno odstranitev potiskanega modela.

Ender 3 S1 VS ender 3 S1 PRO VS Ender 3 S1 PLUS

Nova serija Ender 3 S1 je znana po ekstruderju z direktnim pogonom z dvojnim zobnikom ''Sprite'', samodejnem izravnavanju podlage CR-touch, tihi matični plošči in hitrosti tiskanja do 150 mm/s.

Najpomembnejša razlika med temi 3 tiskalniki je prostornina; Ender 3 S1 Plus je največji z dimenzijo tiska 300x300x300 mm. Druga lastnost, ki ločuje enega od drugih dveh tiskalnikov, je tiskalna površina; Ender 3 S1 PRO ima PEI magnetno ploščo iz vzmetnega jekla, druga dva tiskalnika pa ponujata magnetno ploščo PC. Obe sta revolucionarni platformi za tiskanje, ki nam pomagata na najlažji način odstraniti natisnjen model.

Še ena pomembna lastnost, ki jo lahko poudarimo, so podprti jeziki. Ender 3 S1 Plus in Ender 3 S1 Pro imata na izbiro 9 različnih jezikov, zaradi česar je tiskalnik prijaznejši in lažji za uporabo.

Zaključek

Iskreno povedano, kateri koli tiskalnik Ender 3 S1 izberete, boste zagotovo zadovoljni. Ta serija predstavlja preobrat v 3D svetu, saj omogoča tiskanje TPU filamentov ali celo Nylona ter karbonskih vlaken kar doma, brez strokovne pomoči.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Za primerjavo lahko izberete do 5 izdelkov:

    Primerjaj Zapri primerjavo