Tehnična podpora: Pošlji e-sporočilo
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp pogovor
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Slovensko flag SL
Dostava

Osvobodite svojo kreativnost z našo novo barvo: Silk Rainbow Candy

11. 04. 2023

Pred kratkim se je naša razvojna ekipa igrala z enim od 3D tiskalnikov, ki jih imamo. Odločili so se, da bodo z našimi Silk filamenti natisnili majhnega zajčka. Izdelek je bil precej impresiven - zajček je bil bleščeč, sijoč in nadvse prikupen. Vendar se nismo mogli znebiti občutka, da je bil preprosto... no, dolgočasen. Zajček je bil ves siv, saj smo uporabili Graphite Grey barvo.

Eden od sodelavcev je poudaril, da zajček potrebuje le nekaj barve, da bi izstopal. Zato smo ga naredili rožnatega, vendar tudi to ni bilo dovolj. Nato smo pustili zajčka in se vrnili k delu. Naslednjih nekaj dni nekateri izmed nas niso mogli nehati razmišljati o tem, kako bi izboljšali zajčka, dokler nas ni prešinilo: potrebujemo Silk mavrične filamente!

Če damo šalo na stran, kot profesionalni proizvajalec 3D filamentov z dolgoletno tradicijo nenehno uvajamo nove materiale in barvne različice. Trdno verjamemo, da ustvarjalnost nima meja in ta nova barvna kombinacija vam bo omogočila veliko ustvarjalne svobode pri prihodnjih 3D projektih.

Predstavljamo vam Silk Rainbow kolekcijo

Odkar smo predstavili linijo Silk filamentov, so ti zaradi svojega izjemnega končnega videza med našimi strankami zelo priljubljeni. Ti filamenti imajo rahlo prosojno, sijočo in svilnato površino, zaradi česar se razlikujejo od drugih filamentov na trgu. Vsaka Silk barva ima svojo lepoto in tisti, ki ste jih že preizkusili, veste, kaj imamo v mislih. Ker pa razumemo željo po večji raznolikosti, smo se odločili ustvariti kolekcijo Silk Rainbow. Ta kolekcija ne bo imela le vseh Silk lastnosti, ki jih že imate radi, temveč tudi vrsto različnih mavričnih barv, ki se popolno prelivajo med sabo. 

Spoznajte Silk Rainbow Candy

Naša nova Silk barva Rainbow Candy je prva barvna paleta iz kolekcije Rainbow. Ta filament združuje vrsto različnih pastelnih barv, kot so vijolična, rožnata, oranžna in zlata. Tiskanje s tem filamentom bo ustvarilo prikupno sladko mavrično mešanico čarovnije!
 

Silk Rainbow Candy

Kako tiskati s Silk Rainbow Candy

Tiskanje s Silk Rainbow filamenti je enako enostavno kot tiskanje z drugimi barvami Silk filamentov. Sestavnih delov materiala nismo spreminjali, zato bodo enake nastavitve tiskanja, kot jih uporabljate za druge filamente AzureFilm Silk, enako dobro delovale tudi za kolekcijo Rainbow.

Priporočene nastavitve tiskanja

Silk Rainbow Candy je združljiv z večino FDM 3D tiskalnikov. Ne potrebuje ohišja ali utrjenih šob. Uporaba je zelo preprosta, tudi za začetnike.

Najboljša temperatura šobe za vse Silk filamente je približno 220–240 °C. Ne pozabite, da je specifična temperatura odvisna od 3D tiskalnika, ki ga imate doma.

Drugič, priporočena temperatura postelje je 80 °C. Dobra hitrost tiskanja je nad 50 mm/s. In nazadnje, za podlogo lahko uporabite stekleno podlogo, PEI podlogo, trak Kapton ali modri trak.

Posebna značilnost Silk Rainbow filamentov je popoln prehod barv iz ene v drugo. Za doseganje celotnega barvnega spektra mora biti vaš izdelek nekoliko večji. Barva se na kolutu spreminja vsakih 40 do 45 metrov. Zato bo za izdelavo celotne Candy mavrice potrebnih približno 135 metrov filamenta.

Silk Rainbow Candy

Zaključne misli o Silk Rainbow Candy filamentu 

Skratka, kolekcija Silk Rainbow je nov in vznemirljiv dodatek k liniji Silk filamentov AzureFilm. Prva barvna paleta v kolekciji, Silk Rainbow Candy, je mešanica pastelnih barv, ki ustvarjajo pravo sladko mavrico z rahlo prosojno in svilnato površino. Na splošno zbirka Silk Rainbow ponuja veliko ustvarjalne svobode in je odlična izbira za tiste, ki iščejo edinstven in osupljiv zaključek svojih 3D projektov.

Zbirki Silk Rainbow bo kmalu dodanih še več barvnih kombinacij. Spremljajte nas na družabnih medijih ali se prijavite na naše e-novice, da boste obveščeni o naših najnovejših izdelkih in posodobitvah. Lahko pa tudi ne - to je popolnoma odvisno od vas. :P

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Za primerjavo lahko izberete do 5 izdelkov:

    Primerjaj Zapri primerjavo