Tehnična podpora: Pošlji e-sporočilo
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp pogovor
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Slovensko flag SL
Dostava

Snapmaker 2.0 Bundle A350T

02. 09. 2022

Snapmaker 2.0 Bundle A350T je nadgradnja originalnega Snapmaker, izvirnik Snapmaker pa je eden redkih tiskalnikov, ki je pustil svoj vtis v 3D industriji. V zgodovini Kickstarterja je bil to tretji najbolje financiran tehnološki projekt, kateri ni razočaral, saj je zagotovil večnamensko orodje za njegove uporabnike. Prvotni Snapmaker je imel veliko pričakovanj zaradi vizije, ki so jo izdelovalci prodajali. In čeprav prvotni Snapmaker morda ni popolnoma izpolnil prikazane vizije, je Snapmaker 2.0 to nadomestil. Snapmaker 2.0 A350T je nadgrajeni model izvirnika, ki je Snapmakerju 2.0 A350 prinesel vse funkcije in izboljšave. Tukaj bomo predstavili pregled oziroma revizijo Snapmakerja 2 A350T.

Izboljšave Snapmakerja 2.0 A350T

Ker je Snapmaker 2.0 Bundle A350T nadgradnja originalnega Snapmakerja, je tukaj nekaj dodanih funkcij v novi verziji 3D tiskalnika:

● Na novo oblikovani linearni moduli in modul za 3D tiskanje

● Novo oblikovan napajalni modul z adapterjem za hitrost ventilatorja.

● 1,6 W laserski modul z vgrajeno kamero (*možnost nakupa tudi 10 W laserja)

● Kompleti MDF plošč in sponk za CNC rezbarjenje

● CNC rezbarski modul z ER11 vpenjalko

● Krmilnik, ki ga poganja procesor Cortex-M4

● 5" pametni zaslon na dotik

● Magnetna ogrevana podlaga z odstranljivim tiskalnim listom za 3D tiskanje

● Aluminijasta mrežasta miza za lasersko graviranje in rezanje

● Brezplačna programska oprema 3-v-1: Snapmaker Luban

● Dodatni deli, vključno z 2 kosoma laserskega materiala, 1 kg PLA filamenta in kos CNC materiala.

1. Porabi manj energije

Znano je, da 3D-tiskalniki porabijo veliko energije, vendar je bil Snapmaker 2.0 Bundle A350T izdelan tako, da porabi manj energije kot druge znamke, ki uporabljajo enako močno napravo.

Eden glavnih vzrokov za visoko porabo energije v originalnem Snapmakerju ali drugih modelih 3D tiskalnikov je neprekinjeno delovanje ventilatorja. Ne glede na to, koliko dela 3D-tiskalnik, ventilator vedno deluje s polno hitrostjo. To povzroča glasen hrup ves čas, ko je 3D-tiskalnik vklopljen.

Novi model ima prilagodljivo hitrost ventilatorja. Zaradi tega, ventilator porabi manj energije, tudi ko deluje pri polni hitrosti. Ko ventilator ni v uporabi, deluje z nižjo hitrostjo, zaradi česar še vedno porabi manj energije. Potem, ko je treba napravo ohladiti, se ventilator spet ojača.

2. Združljiv z dodatki prejšnje izdaje

Če ste eden izmed tistih, ki kupi vse dodatke za napravo, vam ni treba skrbeti, da jih boste zavrgli ali da bodo zastarali, ko boste želeli kupiti nadgrajeno različico; Snapmaker 2.0 Bundle A350T.

Vso programsko opremo, nadgradnje in dodatke za Snapmaker A350 lahko nastavite tudi v Snapmaker 2.0. Uporabite lahko isto ohišje, obliko, gumb za zaustavitev v sili, zračni filter, rotacijski modul in katero koli drugo nadgradnjo, ki ste jo dobili.

3. Povzroča manj hrupa

Toliko stvari je bilo spremenjenih pri Snapmaker 2.0 Bundle A350T s ciljem zagotoviti, da ne povzroča toliko hrupa. Na novo zasnovan sistem linearnega modula je bil izdelan z različnimi velikostmi vodnikov na vijakih in novimi koračnimi gonilniki, tako da so koračni motorji tihi na osi X, Y in Z. Torej, če upoštevamo tišji linearni modul, tišji napajalni modul in ventilatorski adapter, lahko rečemo, da ga ga uporabljate brez povzročanja hrupa.

4. Izboljšano delovanje

Nekateri deli so bili dodani za izboljšanje kakovosti tiskanja in funkcij, ki jih tiskalnik lahko izvaja. Na primer, na novo oblikovan 3D-modul ima boljše prezračevanje, katero tudi olajša tiskanje vogalov in pripomore k boljši oprijemljivosti.

5. Izboljšana programska oprema

Izboljšana je bila tudi integrirana programska oprema Snapmaker, Snapmaker Luban, ki zagotavlja vse funkcije, ki jih potrebujete za 3D tiskanje, lasersko rezanje, CNC in graviranje. Če obstajajo druge funkcije v programski opremi drugih proizvajalcev, jih lahko izvozite v Snapmaker. Zarezbarjenju so bile tudi dodane dodatne blazinice za orodje, katere olajšajo oblikovanje natančnejših podrobnosti.

Ena najboljših lastnosti je, da je programska oprema zelo dobra in kljub trudu, ki ga vlagajo v izboljšanje, lahko še vedno uporabite druge programske opreme.

6. Hitrejše delovanje

Hitrejši ne pomeni, da zaradi hitrosti postajate manj kakovostni; v bistvu pomeni ravno nasprotno. Med novo zasnovanimi linearnimi moduli in ekstruderjem je bil izboljšan tudi koordinacijski algoritem, tako da lahko pri visoki hitrosti tiskate visokokakovostne predmete. Med tiskanjem pri visoki hitrosti vam ni treba skrbeti za prelive, vrzeli in razpoke.

Tudi pri večjih projektih lahko tiskate z visoko hitrostjo in vseeno dobite natančne rezultate.

7. Raznolikost

Z novo nadgradnjo lahko natisnete skoraj vse. Na voljo je veliko materialov za tiskanje, ki jih lahko natisnete. Naj bo to PETG, PLA, TPU ali ASA, vse to lahko natisnete na Snapmaker 2.0 Bundle A350T.

S Snapmaker Bundle 2.0 lahko lasersko gravirate in režete z uporabo vsakdanjih materialov, vključno z vezanim lesom, akrilom, usnjem, papirjem, blagom in kokosovimi lupinami. Naprava deluje tudi kot CNC laserski rezalnik, kar pomeni da lahko izrezuje z uporabo pločevine, trdega lesa, karbonskega polnila, akrila in POM.

8. Vzdržljiv in visokokakovosten

Prvotni Snapmaker je bil zgrajen, da traja, vendar so izdelovalci z novo različico vseeno presegli sami sebe. Vse primarne komponente in moduli so izdelani iz kovin visoke trdnosti, aluminijeve zlitine pa so integrirane v nekatere dele modula, da dajejo stroju vrhunski videz in povečujejo njegovo zmogljivost.

9. Obnova projekta

V primeru izpada električne energije vam ni treba skrbeti za ponovni zagon. Snapmaker 2.0 Bundle A350T lahko zazna, kdaj pride do izgube električne energije, in takoj shrani vaš projekt, tako da se bo nadaljeval točno tam, kjer se je ustavil.

To velja tudi, ko vam zmanjka filamenta. Namesto primerov »zračnega tiskanja« vas obvesti, da vam je zmanjkalo filamenta. In takoj ko vstavite nov filament, se tiskanje nadaljuje od tam, kjer se je ustavilo.

10. Kvalitetno grajen

Novejša različica tiskalnika Snapmaker je bila zgrajena tako, da prenese veliko težo in hkrati zagotavlja močan oprijem. S tesnim oprijemom filamenta ste lahko prepričani, da predmeti ne bodo zdrsnili z njega, poleg tega boste na svojih natisih dobili bolj natančne linije in robove.

Kljub temu, da je odlično izdelan, ni zapletenih zasnov, ki bi lahko zavozlale filament ali povzročile zamašitev šobe.

Kaj bi lahko izboljšali pri 3D tiskanju s Snapmakerjem

1. Nezmožnost spreminjanja programiranja

Kljub številnim orodjem, ki so na voljo za izrezovanje in dodajanje detajlov na izdelek, ne morete zamenjati orodij sredi uporabe. Torej, če želite narediti malo širokega rezbarjenja in dodati podrobnosti na robovih, se boste morali ustaviti in začeti znova.

To velja tudi, ko potrebujemo orodja za natančna dela; uporabljati moramo isto orodje do samega konca, kar pomeni, da bo, če se odločite za rezljanje, izrezljal vse. Edina alternativa je uporaba aplikacije tretje osebe za izvajanje ene funkcije namesto druge.

2. Odpravljanje hroščev

Ko pri vsaki napravi, je potrebno slediti nadgradnjam in novostim v programski opremi. Mnogi uporabniki svetujejo nadgradnjo, da se znebijo hroščev/'bugs' in zagotovijo nemoteno delovanje 3D tiskalnika Snapmaker.

3. Omejene funkcije pametnega zaslona na dotik

Rezkalni stroj s 3D tiskalnikom Snapmaker je opremljen s funkcijo inteligentnega zaslona na dotik, ki je dodatek k prednostim stroja. Vendar pa obstajajo omejitve glede funkcij, ki jih lahko izvajate z zaslonom na dotik. Zaslon na dotik ima funkcije, ki vam lahko pomagajo v vsakdanjem življenju in na delovnem mestu. Za dodatne in bolj zahtevne funkcije pa ga boste morali upravljati prek gumba na napravi.

4. Izven dosega Filament

Za ustvarjalce, ki redno menjujejo filamente zna biti malček neprijetno, da je držalo za filament postavljeno bolj zadaj. Pri prihodnjih nadgradnjah bi bilo bolje, če bi bilo držalo za filament na dosegu roke.

Razlika med Snapmaker Bundle 2.0 in Snapmaker 2.0 A350 Modular

Ali se splača kupiti Snapmaker Bundle 2.0 A350T?

Če ste kupili Snapmaker-ja, boste vedeli, da je pridobitev nadgradnje nekaj, česar ne smete zamuditi. Glede na kakovost Snapmakerjevih izdelkov se boste morda na začetku spraševali ali obstajajo še kakšne druge nadgradnje za izboljšanje naprav, vendar ko se boste enkrat naučili pravilno nastaviti, boste zagotovo navdušeni nad rezultati.

Recimo, da ste začetnik, ki išče popoln 3D-tiskalnik, ljubitelj umetnosti, ki želi več možnosti po meri, ali oblikovalec, ki išče najboljši laserski graver ali rezalnik. V tem primeru je za vas najboljša odločitev Snapmaker 2.0 Bundle A350T.

Če primerjamo razmerje med ceno in vrednostjo, lahko trdimo da cena Snapmaker 2.0 a350 upravičuje vrednost in rezultate, ki jih nudi Snapmaker naprava. Prepričani smo, da če iščete nekaj več kot navaden 3D tiskalnik, ne boste obžalovali nakupa Snapmaker 2.0 Bundle A350T.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Za primerjavo lahko izberete do 5 izdelkov:

    Primerjaj Zapri primerjavo