Tehnična podpora: POŠLJI EMAIL
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat

ZAPOSLUJEMO - VODJA SPLETNE ADMINISTRACIJE

12. 05. 2021.

 

Naša mlada ekipa potrebuje dodatne roke za podporo strankam, reševanje naročil, sprejemanje klicev ter urejanje celotne spletne administracije. Tokrat smo osredotočeni predvsem na Italijanski trg, zato si želimo v ekipo vključiti nekoga z aktivnim znanjem Angleškega ter Italijanskega jezika. Oseba bo skrbela za prodajne in po-prodajne aktivnosti, ter se aktivno vključila v celoten prodajno-marketinški oddelek v podjetju.

KAJ VAM NUDIMO:
-Dobre delovne pogoje in razmere
-Izredno spoštljiv kolektiv in dobri odnosi v podjetju
-Ustvarjalno in dinamično delo
-Stalno zaposlitev
-Svoboda in samostojnost pri delu
-Soodločanje pri delu in poslovanju
-Možnosti strokovnega razvoja
-Izbor različnih delovnih funkcij v podjetju
-Dobra plača in materialne ugodnosti

KAJ OD TEBE PRIČAKUJEMO:
-Aktivno pogovorno/pisno znanje Angleškega jezika (vsaj B2) in Aktivno pogovorno/pisno znanje Italijanskega jezika (vsaj B2)
-najmanj 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih (podpora kupcem, prodajni svetovalec, prodajnik, delo v marketingu)
-Prebivališče v Sežani ali okolici predstavlja prednost
-Komunikativnost, odgovornost, organiziranost
-Samoiniciativnost in leadership
-Samostojnost pri delu ter željo po napredovanju

ZAKAJ AZUREFILM 3D?
Smo podjetje iz Sežane z lastno proizvodnjo in linijo 3D filamentov. Inovativnost na tem področju nam omogoča da se širimo na svetovne trge, med drugim v USA, EU, bližnji ter srednji vzhod. Vsi v kolektivu smo izredno prilagodljivi spremembam, z izzivi se spoprijemamo na inovativen način in poizkušamo kar se da veliko graditi na izobraževanju ter osebni rasti celotnega podjetja. Poleg tega znamo prisluhniti in primerno nagraditi izredne dosežke ter spodbujamo samoiniciativo z napredovanjem po strukturni lestivici. Nudimo vam izredno svobodno in samostojno delo ter izbor različnih funkcij v podjetju prav zaradi tega pa pri posameznici/ku iščemo samoiniciativnost, leadership ter prilagodljivost na hitre preobrate kateri so v zadnjih časih še kako prisotni.

Če se želiš pridružiti našemu kolektivu nam pošlji prijavo s svojim CV na miha@azurefilm.si

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo