Tehnična podpora: Pošlji e-sporočilo
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp pogovor
B2B
Pod tem iskalnim nizom ni bil najden noben produkt.
Slovensko flag SL
Dostava
about-us-img

O PODJETJU

Naša vizija je jasna in brez oblačka. Ustvarjamo, višamo in širimo obzorja. Ravnamo se po oblakih in nič nas ne omejuje. Sem in tja, nazaj in naprej, dol in seveda navzgor. X-krat, neštetokrat. Naš svet ima mnogo oblik in dimenzij. Globino, širino, višino, najbolj pomembna dimenzija pa je vaša domišljija. Ustvarjalnost je brezmejna, nikjer se ne konča in nikoli se ne ustavi.

Kontaktirajte nas

ZGODOVINA PODJETJA

začetek 1. generacije družinskega podjetja Derman 1968

Začetek 1. generacije družinskega podjetja Derman. Ustanovitelj Marčelo Derman z obrtno dejavnostjo proizvodnje transformatorjev in tuljav za elektronske naprave.

začetek 2. generacije družinskega podjetja Derman 1990

Začetek 2. generacije družinskega podjetja Derman.
Podjetje DRM d.o.o. z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave transformatorjev in trgovine s prodaja grafičnih materialov:
Car Wrapping folije, Folije za digitalni tisk, Prodaja in servis velikoformatni tiskalniki, Barve za Tiskalnike, Plošče iz plastike in aluminija, Promocijskih izdelkov, Velikoformatnih tiskalnikov.

začetek 3. generacije družinskega podjetja Derman 2012

Začetek 3. generacije družinskega podjetja Derman.
Vstop v 3D tehnologije, pričetek razvoja in izdelave prvih strojev, orodij za proizvodnjo 3D Filamentov.
Razvoj prvih 3D Tiskalnikov, preučevanje njihovega delovanja.
Izdelali prvo serijo poskusnih 3D Filamentov in jih testirali kako se obnašajo na različnih 3D Tiskalnikih.

Azurefilm proizvodnja 3D Filamentov 2014

Ustanovitev blagovne znamke AzureFilm pod katero proizvajamo kakovoste 3D Filamente za vse tipe 3D Tiskalnikov. Filamente izdelujemo v Sloveniji s pomočjo različnih inštitutov po Europi.
Poleg široke ponudbe plastičnih Filamentov oziroma niti imamo tudi zelo pestro izbiro 3D Tiskalnikov in Rezervnih delov za 3D Tiskalnike.


AZUREFILM PROIZVODNJA FILAMENTOV ZA 3D TISKALNIKE

Podjetje AzureFilm ima svojo lastno barvno paleto plastičnih niti (to so 3D filamenti). Barvna paleta vsebuje osnovne barve, vendar lahko na vašo željo ustvarimo novo barvno nianso. PLA in ABS sta najbolj uporabljena filamenta za 3D tisk in to z razlogom, kajti PLA je uporaben v širokem spektru 3D tiska. Njegova prednost je, da je brez vonja, ima nizko osnovo (angl. low‑warp) in pri tisku ne potrebuje ogrevane postelje. 3D filamente izdelujemo v Sloveniji in so najvišje kakovosti. Filamenti so konstantnega premera 1,75 mm +/- 0,03 mm ali 2,85 mm +/- 0,03 mm. Izdelani so iz nereciklirane plastike. 3D filamenti ne vsebujejo smeti in zraka. Tiskalne niti so navite v ravnih legah, s tem preprečimo zaplete med tiskanjem. 3D filament izdelujemo iz različnih plastik, kot so PLA, ABS, PETG, Flexible (TPU, TPE), NYLON, PVA in dodatki PLA, LES filament (filament izdelan iz lesa) ter Strongman – PLA filament z dodatki, ki izboljšajo lastnosti filamenta . Za vse 3D filamente imamo tudi tehnična navodila.

   

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Za primerjavo lahko izberete do 5 izdelkov:

    Primerjaj Zapri primerjavo